bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - ervaringen: wekelijks 2% cashflow - evaluatie en review. Staking and Participation in Krypto - Review, beoordeling, test en ervaring voor dit geweldige cryptocurrency-bedrijf. Instructies voor inloggen en registreren. Getuigenissen van andere gebruikers bij dit bedrijf - streakk.io (STKK)


Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees,
Ervaring met de decentrale crypto wallet op het gebied van staken. Er worden verschillende manieren aangeboden aan de belegger om geld te verdienen met cryptocurrencies. U kunt al vanaf $ 100 geld verdienen en passief inkomen genereren.: Op dit moment kun je de meest voorkomende cryptocurrencies invoeren in de decentrale walklet. Review, veldrapport, tutorial en beoordelingen voor bedrijven in deze miljardenmarkt door nodes te kopen. Wallet, Staking, Token Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Nederlands, Dutch - Suriname, Nederlandse Antillen, Nederland,
Thuis - STREAKK (STKK) - ervaringen: wekelijks 2% cashflow - evaluatie en review. STREAKK-bestemmingspagina - STREAKK (STKK) - ervaringen: wekelijks 2% cashflow - evaluatie en review.
Website Tracking

STREAKK

Ontketen het potentieel van uw crypto's

Ontvang wekelijks 2% cashflow!

Laat uw crypto's niet alleen in uw portemonnee rusten, laat ze voor u werken!
Zakelijke presentatie
Zakelijke presentatie

Wat doet STREAKK en hoe kan ik er geld mee verdienen?


01   Gedecentraliseerde staking-portemonnee

STREAKK-portemonnee downloaden

U kunt de STREAKK-portemonnee downloaden van Google Play of de App Store
Nadat je activa naar de wallet-app hebt overgezet, kun je beginnen met het uitzetten (rente verdienen) op je cryptocurrencies.


Om staking in de wallet app te kunnen gebruiken, heb je een zogenaamde cryptic ID [Cryptic-ID] nodig. Registreer je eerst bij STREAKK.U kunt vervolgens uw persoonlijke cryptische ID [Cryptic-ID] genereren in de backoffice. De cryptische ID is de link tussen je STREAKK-account en de STREAKK-portemonnee-app.
In de portemonnee-app kunt u deze ID nu gebruiken om uw activa te delegeren naar uitzetten en de hierboven gespecificeerde inzetbeloningen te verdienen. De inzetbeloningen worden berekend in het ritme van een volledige week,
 
Wat is er speciaal aan de STREAKK Wallet APP?

  • De portemonnee is gedecentraliseerd en volledig veilig (gecontroleerd door Certik). [Certik]

  • Voor staken ga je geen tijdsverbintenis aan voor een langere periode. Alleen jij kent de privésleutel, die ervoor zorgt dat je op elk moment bij je crypto's kunt.

  • De portemonnee is gedecentraliseerd en volledig veilig (gecontroleerd door Certik). [Certik]

  • Voor staken ga je geen tijdsverbintenis aan voor een langere periode. Alleen jij kent de privésleutel, die ervoor zorgt dat je op elk moment bij je crypto's kunt.

Wil je meer? Door nodes te kopen in de backoffice van uw account, stijgen uw inzetbeloningen met maximaal 8% (afhankelijk van de node). Meer over de nodes, de node-infrastructuur en andere inkomstenmogelijkheden vind je bij de nodes verderop op deze pagina.

 Tip: Koop nodes en verhoog de inzetbeloningen! 
02   Blockchain 3.0 en STKK-token


Blockchain 3.0

Door STREAKK wordt een ultrasnelle blockchain geprogrammeerd. Transactiekosten zijn slechts $ 0,0001 per transactie (ongeacht het volume) en er kunnen meer dan 100.000 transacties per seconde worden verwerkt. De lancering staat gepland voor het derde kwartaal van 2024.


Door de snelheid en de extreem lage kosten is deze "game changer" meer dan interessant voor alles wat met financiën te maken heeft. Dit geldt ook voor landen die een dergelijke blockchain nodig hebben voor de functionaliteit van hun eigen staatsmunten.

 


STKK-token

Voor al deze transacties is dan de eigen munt van het bedrijf (STKK) nodig om de vergoedingen te betalen. Dat betekent. iedereen die de blockchain gebruikt, heeft deze munt nodig.
De token (na de start van de blockchain wordt de token 1:1 omgezet in een munt) werd uitgegeven in een hoeveelheid van 100 miljoen. Door de rebuy en burn door Streakk is het aantal beschikbare tokens al teruggebracht tot 10 miljoen (per 22 oktober). Tegen de tijd dat de blockchain wordt gelanceerd, moet het aantal tokens zijn teruggebracht tot ongeveer 6 miljoen.

 
Wat is het gevolg?
Een zeer hoge vraag ontmoet een extreem gereduceerd aanbod!

Sinds hij begon bij $ 0,10, is de STKK-prijs al gestegen tot ongeveer $ 300 (vanaf 22 oktober). [Prijsgeschiedenis op CoinMarketCap]
Het token kan momenteel worden ingewisseld voor USDT op de LBank-beurs. [LBank]
Wat is het gevolg?
Een zeer hoge vraag ontmoet een extreem gereduceerd aanbod!

Sinds hij begon bij $ 0,10, is de STKK-prijs al gestegen tot ongeveer $ 300 (vanaf 22 oktober). [Prijsgeschiedenis op CoinMarketCap]
Het token kan momenteel worden ingewisseld voor USDT op de LBank-beurs. [LBank]


 Tip: Koop nodes, verhoog de inzetbeloningen en ontvang gratis STKK-tokens! 
03   Geïntegreerde knooppuntcluster (INC) / knooppunten

Geïntegreerd knooppuntcluster (INC)

Inzetten bij gecentraliseerde providers brengt een groter risico met zich mee om ten prooi te vallen aan hackers. Streakk's oplossing is "Integrated Node Cluster" (INC).

Bij STREAKK is staking gedecentraliseerd, zonder bewaring ( Non Custodial Staking ) en zonder tijdsbesteding. De technologie achter de STREAKK-portemonnee is uniek en vergevorderd. Dit zijn de zogenaamde geïntegreerde node-clusters [Integrated Node Cluster - INC].Uw cryptocurrencies worden automatisch toegewezen (gedelegeerd) aan de beste validator, maar verlaten nooit uw portemonnee. U heeft altijd volledige controle en heeft op elk moment toegang tot uw vermogen.
 


STREAKK heeft een netwerk van vertrouwde validators, allemaal geïntegreerd in een enkele portemonnee.


De validators verifiëren netwerktransacties en verdienen in ruil daarvoor netwerkvergoedingen. Streakk's Integrated Node Cluster (INC) is 's werelds meest geavanceerde node-infrastructuur.

knooppunten

 
Geregistreerde klanten van STREAKK kunnen deelnemen aan de node-infrastructuur in de vorm van hun eigen nodes. Nodes worden aangeboden van $ 100 tot $ 200.000 in 3 verschillende node-categorieën.


Om nodes te kunnen kopen, moet u zich eerst registreren bij STREAKK. U kunt vervolgens een USDT (Tether)-depotadres genereren in de STREAKK-backoffice, USDT overboeken naar de backoffice en deze gebruiken om een ​​of meer nodes te kopen. Tip: Koop nodes, verhoog de inzetbeloningen, ontvang gratis STKK-tokens en 2% wekelijkse cashflow daar bovenop! 
Het kopen van nodes opent 3 inkomstenstromen

1. Hogere inzetbeloningen
Met de aankoop van nodes stijgen de inzetbeloningen in de STREAKK-portemonnee-app met 2%, 5% of zelfs 8% (afhankelijk van het knooppunt), over een periode van 7 jaar.


De cryptische ID [Cryptic-ID] die in de backoffice kan worden gegenereerd, koppelt de backoffice/node aan de STREAKK-walletapp.
 

2. Gratis STKK-tokens
STKK-tokens ter waarde van de gekochte nodes worden in uw backoffice geboekt. Deze blijven in eerste instantie 100 weken geblokkeerd en kijken uit naar het voorzienbare cursus vuurwerk van de STKK. Daarna ben je vrij om het weg te gooien.

3. Wekelijkse 2% cashflow
Over een periode van 100 weken ontvangt u wekelijks 2% cashflow terug van de waarde van de aangekochte nodes. De retour wordt dagelijks bijgeschreven in de backoffice. In totaal komt dit overeen met tweemaal de waarde van de aankoopprijs en kan op elk moment worden uitbetaald (uitbetaald bedrag: min. $ 50).
Je kunt de cashflow ook gebruiken om meer nodes te kopen of ze naar je STREAKK-portemonnee te sturen en de verhoogde inzetbeloningen te innen (samengesteld rente-effect).
Het partnerprogramma

.... en als je met anderen praat over de fantastische mogelijkheden van STREAKK, ontvang je extra bonussen op de aankoop van nodes door andere deelnemers.


• Van het Unilevel-plan wordt 56% uitbetaald over 15 niveaus. Elk van uw directe aanbevelingen ontgrendelt een hoger niveau voor u.


• De "Rank Royalty Bonus" (in totaal $ 4 miljoen) wordt uitbetaald in vier maandelijkse termijnen telkens wanneer een carrièreniveau wordt bereikt (totaal geaccumuleerd teamvolume). Als een niveau wordt bereikt, wordt de omzet niet verwijderd, maar blijft deze zonder tijdslimiet worden opgebouwd. Voor elke etappe wordt maximaal 40% van het kwalificatievolume van de respectievelijke rang in aanmerking genomen om het relevante geaccumuleerde teamvolume te bepalen.


• De derde bonus is de "Global Lifetime Pool", die op dit moment niet in detail zal worden gepresenteerd.

De bonussen van het partnerprogramma worden rechtstreeks in USDT (Tether) in uw backoffice geboekt. U kunt uw USDT-accountsaldo elke dag overboeken naar een andere USDT-portemonnee, of u kunt meer nodes kopen of ze naar uw STREAKK-portemonnee sturen en de verhoogde inzetbeloningen innen (samengesteld rente-effect). Het minimale opnamebedrag is $50.

STREAKK (STKK) - ervaringen: wekelijks 2% cashflow - evaluatie en review. - Cryptocurrencies zouden niet alleen in uw portemonnee moeten zitten, ze zouden voor u moeten werken. Verhoog uw crypto's zonder uw privésleutels op te geven. Hier vindt u een beoordeling, ervaringen en een recensie. Het bedrijf is gerenommeerd en legaal. Stortingen en opnames zijn op elk moment mogelijk.


Streakk -Nederlands, Dutch - Suriname, Netherlands Antilles, Netherlands, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Een ideale aanvulling op bestaande zakelijke kansen is de crypto-business. Ervaringen, veldrapportages, tutorial en review over een ingenieus businessmodel. - Een review, ervaring, informatie en consumententest. Dit is waar gedecentraliseerd staken is ingeschakeld. Meld je gratis aan en download de app direct vanaf het dashboard. : STREAKK (STKK) - ervaringen: wekelijks 2% cashflow - evaluatie en review. !


Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
/ Swedish, belarusian, Vietnamese, Turkish, Czech, Thai, spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Ukrainian, Norwegian, Dutch, Croatian, Japanese, Italian, Hungarian, hindi, Greek, French, Finnish, english, German, danish, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Hoe serieus is het allemaal bij STREAKK? Ervaringen, beoordeling, test, beoordeling en informatie over dit cryptoproject (staking, portemonnee, nodes).