bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - experiențe: flux de numerar săptămânal de 2% - evaluare și revizuire. Staking and Participation in Krypto - Recenzie, evaluare, testare și experiență pentru această afacere minunată cu criptomonede. Instrucțiuni pentru autentificare și înregistrare. Mărturii de la alți utilizatori cu această companie - streakk.io (STKK)


vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez,
Experiență cu portofelul cripto descentralizat în domeniul staking-ului. Mai multe moduri sunt oferite investitorului pentru a face bani din criptomonede. Puteți câștiga bani și genera venituri pasive de la doar 100 USD.: Momentan puteți introduce cele mai comune criptomonede în walklet-ul descentralizat. Revizuire, raport de teren, tutorial și evaluări pentru afaceri pe această piață de un miliard de dolari prin cumpărarea de noduri. Wallet, Staking, Token România, Romania
român, romanian - România,
Acasă - STREAKK (STKK) - experiențe: flux de numerar săptămânal de 2% - evaluare și revizuire. Pagina de destinație STREAKK - STREAKK (STKK) - experiențe: flux de numerar săptămânal de 2% - evaluare și revizuire.
Website Tracking


+++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk   +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk    +++   CUMPĂRĂ NODI = 200% CashBack + Jetoane STKK gratuite + Recompense de miză sporite în portofelul Streakk   


STREAKK

Eliberați potențialul cripto-urilor dvs

Primiți 2% flux de numerar în fiecare săptămână!

Nu lăsa cripto-urile să se odihnească în portofel, lasă-le să lucreze pentru tine!Prezentare de afaceri
Prezentare de afaceri

Ce face STREAKK și cum pot câștiga bani cu el?01   Portofel de miza descentralizat

Descărcați portofelul STREAKK

Puteți descărca portofelul STREAKK de pe Google Play sau din App Store
După ce ați transferat active în aplicația pentru portofel, puteți începe să mizați (câștigați dobândă) pe criptomonede.


Pentru a putea folosi staking în aplicația portofel, aveți nevoie de un așa-numit ID criptic [Cryptic-ID]. Înregistrați-vă mai întâi la STREAKK.Puteți genera apoi ID-ul dvs. criptic personal [Cryptic-ID] în back office. ID-ul criptic este legătura dintre contul tău STREAKK și aplicația pentru portofel STREAKK.
În aplicația pentru portofel, puteți acum să utilizați acest ID pentru a vă delega activele la miza și pentru a câștiga recompensele de mizare specificate mai sus. Recompensele de miză sunt calculate în ritmul unei săptămâni întregi,
 
Ce are special aplicația STREAKK Wallet?

  • Portofelul este descentralizat și complet securizat (auditat de Certik). [Certik]

  • Pentru miza nu intrați într-un angajament de timp pe o perioadă mai lungă de timp. Numai dvs. cunoașteți cheia privată, care vă asigură că vă puteți accesa cripto-urile în orice moment.

  • Portofelul este descentralizat și complet securizat (auditat de Certik). [Certik]

  • Pentru miza nu intrați într-un angajament de timp pe o perioadă mai lungă de timp. Numai dvs. cunoașteți cheia privată, care vă asigură că vă puteți accesa cripto-urile în orice moment.

Vrei mai mult? Prin achiziționarea de noduri din back office-ul contului dvs., recompensele dvs. de miză cresc cu până la 8% (în funcție de nod). Puteți găsi mai multe despre noduri, infrastructura nodurilor și alte oportunități de venit cu nodurile mai jos pe această pagină.


 Bacsis: Cumpărați noduri și creșteți recompensele de miză! 
02   Blockchain 3.0 și token STKK


Blockchain 3.0

Un blockchain ultra-rapid este programat de STREAKK. Costurile de tranzacție sunt de doar 0,0001 USD per tranzacție (indiferent de volum) și pot fi procesate peste 100.000 de tranzacții pe secundă. Lansarea este planificată pentru al treilea trimestru al anului 2024.


Datorita vitezei si a costurilor extrem de mici, acest „game changer” este mai mult decat interesant pentru tot ce are legatura cu finantele. Acest lucru se aplică și țărilor care necesită un astfel de blockchain pentru funcționalitatea monedelor proprii de stat.

 


Jeton STKK

Pentru toate aceste tranzacții, moneda proprie a companiei (STKK) este apoi necesară pentru plata taxelor. Asta inseamna. toți cei care folosesc blockchain au nevoie de această monedă.
Tokenul (după începerea blockchain-ului, jetonul este convertit 1:1 într-o monedă) a fost emis într-o cantitate de 100 de milioane. Ca urmare a răscumpărării și arderii de către STREAKK, numărul de jetoane disponibile a fost deja redus la aproximativ 9,4 milioane (din decembrie 2022). Până la lansarea blockchain-ului, numărul de jetoane va fi redus la aproximativ 6 milioane.

 
Care este consecinta?
O cerere foarte mare indeplineste o oferta extrem de redusa!

De când a început la jumătatea anului 2022 la 0,10 USD, prețul STKK a crescut la aproximativ 150 USD (din martie 2023). [Istoricul prețurilor pe CoinMarketCap]
În prezent, simbolul poate fi schimbat în portofelul Streakk, de exemplu, în USDT.
Care este consecinta?
O cerere foarte mare indeplineste o oferta extrem de redusa!

De când a început la jumătatea anului 2022 la 0,10 USD, prețul STKK a crescut la aproximativ 150 USD (din martie 2023). [Istoricul prețurilor pe CoinMarketCap]
În prezent, simbolul poate fi schimbat în portofelul Streakk, de exemplu, în USDT.


 Bacsis: Cumpărați noduri, creșteți recompensele de miză și obțineți jetoane STKK gratuite! 
03   Integrated Node Cluster (INC) / Noduri

Cluster de noduri integrate (INC)

Mizați cu furnizori centralizați prezintă un risc mai mare de a cădea pradă hackerilor. Soluția lui Streakk este „Integrated Node Cluster” (INC).

La STREAKK, miza este descentralizată, fără custodie ( Non Custodial Staking ) și fără un angajament de timp. Tehnologia din spatele portofelului STREAKK este unică și bine avansată. Acestea sunt așa-numitele clustere de noduri integrate [Integrated Node Cluster - INC].Criptomonedele dvs. sunt atribuite (delegate) automat celui mai bun validator, dar nu vă părăsiți niciodată portofelul. Aveți întotdeauna controlul deplin și vă puteți accesa activele în orice moment.
 


STREAKK are o rețea de validatori de încredere, toți integrati într-un singur portofel.


Validatorii verifică tranzacțiile din rețea și câștigă taxe de rețea în schimb. Integrated Node Cluster (INC) de la Streakk este cea mai avansată infrastructură de noduri din lume.

noduri

 
Clienții înregistrați ai STREAKK pot participa la infrastructura nodurilor sub forma propriilor noduri. Nodurile sunt oferite de la 100 USD până la 200.000 USD în 3 categorii de noduri diferite.


Pentru a putea cumpăra noduri, trebuie mai întâi să vă înregistrați la STREAKK. Puteți genera apoi o adresă de depunere USDT (Tether) în back office-ul STREAKK, puteți transfera USDT în back office și o puteți utiliza pentru a cumpăra unul sau mai multe noduri. Bacsis: Cumpărați noduri, creșteți recompensele de miză, obțineți jetoane STKK gratuite și 2% flux de numerar săptămânal în plus! 
Cumpărarea nodurilor deschide 3 fluxuri de venit

1. Recompense de miză mai mari
Odată cu achiziționarea de noduri, recompensele de staking în aplicația portofel STREAKK cresc cu 2%, 5% sau chiar 8% (în funcție de nod), pe o perioadă de 7 ani.


ID-ul criptic [Cryptic-ID] care poate fi generat în back office leagă back office-ul/nodul la aplicația portofel STREAKK.
 

2. Jetoane STKK gratuite
Jetoanele STKK în valoare de nodurile achiziționate vor fi rezervate în back office. Acestea rămân inițial blocate timp de 100 de săptămâni și așteaptă cu nerăbdare focurile de artificii previzibile ale STKK. După aceea, sunteți liber să eliminați.

3. Flux de numerar săptămânal de 2%.
Pe o perioadă de 100 de săptămâni, veți primi 2% flux de numerar săptămânal înapoi din valoarea nodurilor achiziționate. Returul este creditat zilnic în back office. În total, aceasta corespunde cu dublul valorii prețului de achiziție și poate fi plătită în orice moment (suma plătită: min. 50 USD).
De asemenea, puteți utiliza fluxul de numerar pentru a cumpăra mai multe noduri sau pentru a le trimite în portofelul dvs. STREAKK și pentru a colecta recompensele de miză sporite (efectul dobânzii compuse).Programul de afiliere

.... iar dacă vorbești cu alții despre posibilitățile fantastice ale STREAKK, vei primi bonusuri suplimentare la achiziționarea de noduri de către alți participanți.


• Din planul Unilevel, 56% este plătit pe 15 niveluri. Fiecare dintre recomandările tale directe deblochează un alt nivel pentru tine.


• „Rank Royalty Bonus” (un total de 4 milioane USD) este plătit în patru rate lunare de fiecare dată când este atins un nivel de carieră (volumul total acumulat al echipei). Dacă se atinge un nivel, cifra de afaceri nu este ștearsă, dar continuă să fie acumulată fără limită de timp. Pentru fiecare manșă, se ia în considerare maximum 40% din volumul de calificare al gradului respectiv pentru a determina volumul acumulat relevant de echipă.


• Al treilea bonus este „Global Lifetime Pool”. Cu acest bonus, STREAKK permite partenerilor activi să participe la vânzările lunare totale ale companiei. Este oferit un pool lunar de 10% din vânzările totale. În funcție de cifra de afaceri lunară generată de propria lor linie descendentă, partenerii calificați primesc acțiuni [Shares] în acest pool.Bonusurile din programul de afiliere sunt rezervate direct în USDT (Tether) în back office. Puteți transfera soldul contului dvs. USDT într-un alt portofel USDT în fiecare zi sau puteți cumpăra mai multe noduri sau le puteți trimite în portofelul dvs. STREAKK și puteți colecta recompensele de miză sporite (efectul dobânzii compuse). Suma minimă de retragere este de 50 USD.

STREAKK (STKK) - experiențe: flux de numerar săptămânal de 2% - evaluare și revizuire. - Criptomonedele nu ar trebui să stea inactiv în portofel, ci ar trebui să funcționeze pentru tine. Măriți-vă criptografiile fără a renunța la cheile private. Aici veți găsi o evaluare, experiențe și o recenzie. Afacerea este de renume și legală. Depunerile și retragerile sunt posibile în orice moment.


Streakk -român, romanian - Romania, România, Romania
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

Evenimente și promoții


STREAKK

Evenimente și promoții
 

Promoția „Power CashBack”.
  efectuat 
15.03.2023 - 20.03.2023

Suki în Londra
  comanda bilete 
04.08.2023

Streakk Convention în Frankfurt
  comanda bilete 
04.01.2023

Suki în Salzburg
  comanda bilete 
29.03.2023

Streakk Festival din Varșovia
  efectuat 
26.03.2023

Suki în Paris
  efectuat 
19.03.2023

Promoția „Championship”.
  efectuat 
02.11.2023 - 03.10.2023


STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Un plus ideal la oportunitățile de afaceri existente este afacerea cripto. Experiențe, rapoarte de teren, tutorial și recenzie despre un model de afaceri ingenios. - O recenzie, experiență, informații și test pentru consumatori. Aici este activată miza descentralizată. Înscrieți-vă gratuit și descărcați aplicația direct din tabloul de bord. : STREAKK (STKK) - experiențe: flux de numerar săptămânal de 2% - evaluare și revizuire. !


român, romanian - Romania, România, Romania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, Cât de gravă este totul la STREAKK? Experiențe, evaluare, testare, recenzie și informații despre acest proiect cripto (staking, portofel, noduri).